PRIVACY
Indien u een bestelling plaatst bij KATUSHKA | Handmade Jewelry Exclusives, hebben wij uw naam, leveradres, telefoonnummer en uw emailadres nodig. Uw telefoonnummer wordt uitsluitend gebruikt om contact te kunnen opnemen over uw bestelling en zal niet voor promotionele doeleinden worden gebruikt. 
Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit verstrekken aan derden.

 
BETALEN & BEZORGEN
 
BETALEN

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en een bijdrage in de verzendkosten wordt voorafgaand aan u duidelijk gemaakt. 
Alle sieraden worden zorgvuldig verpakt voor de verzending en worden geleverd in een cadeauverpakking. Deze zijn bij de prijs inbegrepen. 

Tijdelijk kunt u in onze webwinkel betalen alleen door middel van bankgiro (vooraf overmaken).

U kunt het bedrag overmaken op: Rekeningnummer  NL45 INGB 0006 4546 57, ten name van: KATUSHKA. Vermeld bij betaling alstublieft het Ordernummer. 
U kunt het rekeningnummer en ordernummer ook terugvinden in de bevestigingsmail die u wordt toegestuurd, zodra de bestelling door ons is ontvangen en in het systeem is opgenomen.
Zodra wij het bedrag ontvangen hebben, wordt u pakketje binnen 1-3 werkdagen verstuurd. 
Houd er rekening mee dat het via bankgiro enkele dagen kan duren voordat de betaling bij ons binnen is.

 
BEZORGEN

Uw pakketje wordt verstuurd via PostNL in een envelop met bubbeltjesplastic.
Indien u heeft gekozen voor de ‘standaard verzending’ (kosten gedekt door ons) ontvangt u de bestelling via brievenbuspost. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketjes of het overschrijding van de aangegeven levertijden van standaard onaangetekende zendingen door PostNL. 

Als u kiest voor ‘aangetekend verzenden’ (EUR 5,50 extra kost voor de koper) dan dient u te tekenen voor ontvangst. Zo heeft u de garantie dat het pakketje altijd aankomt en mocht er iets mis gaan, dan bent u hiervoor verzekerd.

 

VEILIG VERZENDEN

Alle sieraden worden verstuurd in een blanco envelop met bubbeltjesplastic, waarin de sieraden goed beschermd zijn onderweg. 
U vindt op deze envelop wel ons adres, postcode en de plaats, maar géén vermelding van 'jewelery' of ‘ sieraden’, dit i.v.m. de veiligheid en het verkleinen van de kans op vermissing onderweg. 
 

GARANTIE & RETOUR
 
GARANTIE
 
U heeft drie maanden garantie op onderdelen en sluitingen. Met uitzondering van: 
- Natuurlijke slijtage van de materialen;
- Strass steentjes en Swarovski Crystal Elements;
- Vlekken of verkleuring van het materiaal veroorzaakt door parfum, bodylotion, haarlak of huidvet;
- Verkleuring van het materiaal door contact met vocht of door het bewaren van sieraden in een vochtige ruimte.
 

RETOUR
 
Alle sieraden van KATUSHKA worden handgemaakt en vaak van natuurproducten zoals echt edelstenen, schelp, leer of hout en kunnen daarom iets afwijken van de getoonde foto's. 

Mocht u iets hebben besteld, dat na aflevering toch niet aan uw wensen voldoet, kunt u het product binnen 7 dagen naar ons terug sturen. U krijgt dan het aankoopbedrag van het sieraad terug, maar de verzendkosten zijn voor uw rekening en het moet binnen 5 dagen na aflevering gemeld worden. 

Indien er tijdens het transport een defect aan het sieraad ontstaan, kunt u dit melden en het product terugsturen. Zodra wij het sieraad hebben ontvangen, sturen wij een nieuw exemplaar.  Indien het artikel niet meer in het assortiment zit, mag u voor hetzelfde bedrag iets nieuws uitkiezen, adreszins krijgt u dan het aankoopbedrag van het sieraad terug. Dit soort klachten dient u binnen 3 dagen na de verzending te melden. 

Als het sieraad in goede staat door u wordt ontvangen, maar er later een defect ontstaat, krijgt u in bepaalde gevallen garantie (3 maanden) op onderdelen en sluitingen. Indien een defect binnen deze bepalingen valt en het artikel nog voorradig is, wordt deze kosteloos omgeruild. Indien het artikel niet meer in het assortiment zit, mag u voor hetzelfde bedrag iets nieuws uitkiezen.
Let op: uit hygienisch oogpunt, kunnen oorbellen niet worden geruild of retour gestuurd!JUISTE ONDERHOUD EN GEBRUIKSREGELS VAN SIERADEN:

Met sieraden moet je altijd voorzichtig omgaan.
Hieronder staan een aantal tips zodat je langer plezier hebt van je sieraad:
- Laat je sieraden niet in contact komen met vocht. Doe bij het douchen of afwassen het  sieraad af. Dit geldt ook voor handen wassen of zwemmen.

Als de sieraden toch nat zijn  geworden, droog ze dan meteen.
- Ga nooit slapen met een sieraad.
- Wees voorzichtig met parfum, bodylotion en andere cosmetica: de meeste edele metalen  en edelstenen zijn kwetsbaar voor cosmetica en zuren.

Het tast voornamelijk organische  edelstenen aan, zoals parels of koraal. We raden dan ook aan om je sieraden om te doen 5  minuteen nadat je parfum of make-up hebt aangebracht. Er zit alcohol in parfum en dat kan  je sieraad beschadigen. 
- Berg je sieraden goed op als je ze niet draagt, in een daarvoor bestemd doosje of in een  afgesloten zakje.
- Besef tijdens het dragen ervan dat je iets breekbaars om/aan hebt.
- Het is niet raadzaam verschillende sieraden op te slaan in één opbergdoos. Op deze      manier kunnen de sieraden elkaar schaden.
- Het verkleuren van parels en zilver is mogelijk door normaal gebruik. Zilver kan, door zwavelverbindingen - makkelijk zwart worden. Vermijd zwavelhoudende substanties en  chloor.
- Wij zijn niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het dragen van de sieraden of door  verkeerd / oneigenlijk gebruik.


 

KATUSHKA | Handgemaakte Sieraden

Elk KATUSHKA ontwerp is met de hand gemaakt, origineel, en met zijn eigen karakter, en gemaakt van edelstenen of andere natuurlijke materialen zoals zoutwater parels, edelstenen of edelsteen kralen in combinatie met een hoge kwaliteitsdraad zilver, koper of brons.

Lees meer...

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.